Kako uskoro dolazi proljeće, vrijeme je da se prebacimo na nešto laganiju hranu kako bismo odteretili organizam. Za ovaj ručak dovoljno vam je 20 minuta, a prijat će vam i nije težak za želudac.
Sastojci:
- 1 šalica quinoe
- 5 cherry rajčica
- povrtni temeljac
- kukuruz
- 2 češnja češnjaka
- konzerva crnog graha
- 1 avokado
- sok jedne limete
- sol, papar, chilli, peršin
Priprema:
- Zagrijte malo maslinovog ulja u velikoj tavi malo dubljeg dna. Dodajte češnjak i miješajte dok ne pusti miris pa dodajte rajčicu, quinou, grah i kukuruz.
- Začinite po želji i zalijte temeljcem ili vodom. Pustite neka zavrije, zatim pokrijte i neka se krčka oko 20 minuta dok quinoa nije kuhana. Na kraju umiješajte sok od limete, nasjeckani avokado i peršin. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa