Piletina, špagete i povrće - vrlo jednostavno, a fino jelo, neće vam oduzeti puno vremena, a osvojit će vas okusom zbog jednog posebnog sastojka, balzamskog octa.
Sastojci:
- špageti (količina po želji)
- 2 komada pilećih prsa
- češnjak u prahu
- 2 češnja svježeg češnjaka
- 1 crveni luk
- 2 žlice balzamskog octa
- 4 rajčice
- sol, papar, bosiljak, ružmarin
- parmezan
Postupak:
- Skuhajte tjesteninu, ocijedite ju i stavite sa strane. Začinite piletinu s balzamskim octom, češnjakom, solju, paprom ili bilo čime po želji te ju na malo maslinova ulja lagano ispecite sa obje strane dok ne dobije lijepu boju.
- Stavite sa strane i pustite da se odmori. Luk i češnjak prodinstati na maslinovom ulju jednu minutu te dodati nascjeckane rajčice.
- Sve dinstati minutu-dvije te pomiješati sa špagetama. Dodati narezanu piletinu i posipati s puno parmezana. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa