Smisao paniranja i pohanja je da sačuva sočnost panirane namirnice. A uz nekoliko "zapovijedi", meso pohano "na bečki" uvijek će biti savršeno.
Ovo je nekoliko trikova za savršeno pohanje vaše omiljenje hrane
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- Meso za pohanje izrežite na jednake komade. Pazite na žilice i tetive.
- Prije pohanja, smekšajte meso tako da ga dobro istučete. Možete ga staviti u vrećicu za zamrzavanje pa onda udarati batom.
- Nakon toga obrišite meso papirnim ubrusima.
- Meso prvo umočite u brašno, a nakon toga ga stresite kako biste skinuli višak.
- Potom, meso umočite u jaje. I to otresite, da bi spao višak. Nakon što ga uvaljate u krušne mrvice, utisnite ih kako bi dobili što hrskaviju koricu.
- Jednu ruku (Slabiju) koristite za "mokre stvari" (jaja) a drugu (dominatnu) za suhe radnje (ublaganje brašnom i mrvicama)
- Ako niste sigurni je li ulje dovoljno vruće, napravite test. Ubacite malo mrvica, pa ako vidite da se peku, stavite meso.
- Nakon pečenja, obrišite višak masnoće sa papirnim ubrusima.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa