8 ZAKONA POHANJA: /

Za savršeni bečki je važno jeste li ljevak ili dešnjak, a treba vam i vrećica za zamrzavanje

Image
Foto: Thinkstock, fierman

Pohanje možda nije najzdraviji način pripreme jela, ali je svakako među najslasnijima.

6.11.2016.
7:40
Thinkstock, fierman
VOYO logo

Smisao paniranja i pohanja je da sačuva sočnost panirane namirnice. A uz nekoliko "zapovijedi", meso pohano "na bečki" uvijek će biti savršeno.

Image
DA, DOBRO STE PROČITALI: /

Frajer je uspio ispohati - vodu!

Image
DA, DOBRO STE PROČITALI: /

Frajer je uspio ispohati - vodu!

Ovo je nekoliko trikova za savršeno pohanje vaše omiljenje hrane

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. Meso za pohanje izrežite na jednake komade. Pazite na žilice i tetive.
  2. Prije pohanja, smekšajte meso tako da ga dobro istučete. Možete ga staviti u vrećicu za zamrzavanje pa onda udarati batom.
  3. Nakon toga obrišite meso papirnim ubrusima.
  4. Meso prvo umočite u brašno, a nakon toga ga stresite kako biste skinuli višak.
  5. Potom, meso umočite u jaje. I to otresite, da bi spao višak. Nakon što ga uvaljate u krušne mrvice, utisnite ih kako bi dobili što hrskaviju koricu.
  6. Jednu ruku (Slabiju) koristite za "mokre stvari" (jaja) a drugu (dominatnu) za suhe radnje (ublaganje brašnom i mrvicama)
  7. Ako niste sigurni je li ulje dovoljno vruće, napravite test. Ubacite malo mrvica, pa ako vidite da se peku, stavite meso.
  8. Nakon pečenja, obrišite višak masnoće sa papirnim ubrusima.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo