Play ponuda

Jeste li znale da je Luke iz Gilmorica u početku zapravo bio ženski lik? I zvao se Daisy

Image

Ovo nismo očekivale...

20.11.2016.
7:57
Play ponuda

Jeste li ikad razmišljale o tome kako bi cijela priča izgledala da je Luke iz Gilmorica zapravo ženski lik? E pa, vrijeme je da počnete, jer je kreatorica ove popularne serije, Amy Sherman-Palladino, priznala kako je Luke u početku zapravo bio Daisy - i da, u tom se slučaju (vjerojatno) nikad ne bi zaljubio u Lorelai (u što je apsolutno svaki fan serije navijao od prve epizode)!

Wow...

shimmer fallback
shimmer fallback

Amy je za Entertainment Weekly priznala: "Luke je na početku zapravo bio ženski lik. A onda su mi iz produkcijske kuće rekli kako trebamo još jednog muškarca, pa sam doslovno uzela ovaj lik i promijenila mu ime. Nisam čak mijenjala ni dijaloge, bila sam toliko lijena."

Što bi zapravo značilo da je ona scena u kojoj se Luke pojavljuje u košulji jer je imao sastanak, pa ga Lorelai pohvali da izgleda lijepo - zapravo trebala biti ženska pohvala ženi? Pa, tako nekako. Samo u potpuno drugačijem smislu.

Čudna i smiješna kemija

shimmer fallback
shimmer fallback

A ono što je zapravo dovelo do krajnjeg razvoja likova i njihovih osobnosti bila je kemija koja se rodila između njih.

"Snimili smo nekoliko epizoda i među njima se jednostavno vidjela ta neka kemija. A posebno mogu istaknuti epizodu na tržnici, kad je Lorelai špijunirala Deana. I Luke je bio u toj sceni i zapravo se nije događalo ništa toliko posebno", objasnila je Amy, a i sama Lauren Graham je svojedobno izjavila da je sve to zapravo bilo vrlo čudno, ali na pozitivan način.

"Nije to sve skupa izgledalo kao 'ljubav na prvi pogled', već se jednostavno radilo o toj nekoj čudnoj, smiješnoj kemiji koju smo imali baš iz razloga što smo potpuno različiti...Jednostavno je to bilo nešto što su ta dva lika predstavljala zajedno i što ih je neprestano vraćalo jedno drugome, i to je (kroz seriju) samo raslo", rekla je Lauren.

Uskoro nove epizode!

A Scott Petterson, koji će se curama pridružiti i u nastavcima ove kultne serije, rekao je: "Znao sam to od trenutka kad sam je upoznao. Jednostavno sam znao da ćemo dobro funkcionirati na ekranu, imali smo taj neki ritam."

A premijera novih Gilmorica kreće uskoro, točnije 25. studenog!

Play ponuda
Play ponuda