JEDNA MAMA SE POHVALILA HRPOM POKLONA ZA SVOJU OBITELJ, NO OVOME SE SIGURNO NIJE NADALA: / 'Razmazila si ih!'

Image
Foto: Bruno/Germany/Pixabay

Karen je na Facebooku podijelila fotografiju ogromne hrpe poklona razbacane po sobi

27.12.2020.
8:18
Bruno/Germany/Pixabay
Play logo

Jedna mama bila je prisiljena braniti se nakon što su je na Facebooku napali jer je svoju djecu "razmazila" velikom količinom poklona za Božić.

Karen je na Facebooku podijelila slike divovske hrpe darova nakon što je otkrila da je četiri sata provela skrivajući se u sobi kako bi ih sve zamotala u vrijeme, piše The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi pratitelji su je napali zbog velike količine poklona koje je namijenila svojoj djeci, no ona im je pojasnila da je to napravila jer svoju odraslu djecu i unuke nije dugo vidjela zbog pandemije koronavirusa.

"Ovo su četiri sata mog života koja se više ne mogu vratiti. Zatvorila sam se u sobu kako bih umotala poklone za Božić za obitelj i nisam izašla dok sve nisam riješila", napisala je Karen te je dodala kako je neke poklone pospremila za kasnije.

Kritike su počele pljuštati

"Drago mi je što je sve gotovo. Spremila sam pet božićnih poklona koje sam kupila za deveti rođendan svog sina, a rodio se 17 dana nakon Božića. Tako da ne moram ponovo u kupovinu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Karen je podijelila fotografiju ogromne hrpe poklona razbacane po sobi. Neki pratitelji pohvalili su jer je velikodušna i jako voli svoju obitelj, no velika većina njih kritizirala ju je zbog previše poklona koje je nakupovala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba imati na umu da svatko ne može svojoj djeci kupiti puno poklona", "U naš dom Djed Božićnjak donese nekoliko malih poklona", komentirali su.

Samo je htjela nezaboravan Božić

Karen je bila prisiljena braniti se zbog zajedljivih komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čini se da je moja objava uznemirila neke od vas. Svi koji ste me kritizirali, dopustite da vam pojasnim", napisala je Karen.

Play logo

Ona i suprug zajedno imaju petero djece u dobi od 27, 21, 17, 13 i osam godina te petero unučadi i još jedno na putu. Neke od njih nisu zbog pandemije koronavirusa vidjeli više od pola godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karen je, kaže, samo htjela svojoj cijeloj obitelji priuštiti nezaboravan i lijep Božić nakon vrlo teške godine, a posebice osmogodišnjem sinu koji još uvijek vjeruje u Djeda Božićnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo