KOLIKO JE OVO OKRUTNO?! / Djevojka se slomila nakon što su je izbacili iz teretane: Razlog im je duboko sramotan

Uzrujana djevojka snimila je video odmah po izlasku iz teretane te ga je kasnije podijelila na svom TikToku

28.6.2021.
11:23
TikTok/Shelby
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Shelby (26) se slomila u suzama nakon što su je osramotili u teretani i rekli joj da ode jer joj je topić kojeg je imala na sebi otkrio trbuh. Ona je na svom TikToku detaljno opisala taj incident zbog kojeg se je osjećala posramljeno i uznemireno, piše The Sun.

Shelby je bila odjevena u crne tajice i odgovarajući sportski grudnjak, a tvrdi kako je bila prisiljena napustiti teretanu zbog svog izgleda nakon što joj je osoblje teretane reklo da joj odjeća ne ispunjava njihova pravila odijevanja.

Nakon što joj je recepcionerka teretane rekla: "Ne možeš pokazivati trbuh", dopustili su joj da odradi trening, a 15 minuta kasnije rekli su joj da ode. Shelby je kazala da joj je bilo užasno neugodno te da je doživjela "Fat shaming" jer je pokazala djelić svog trbuha.

Uzrujana djevojka snimila je video odmah po izlasku iz teretane te ga je kasnije podijelila na svom TikToku.

Shelby je kroz suze ispričala svoju priču

"Upravo sam otišla u teretanu, a gospođa na recepciji mi je rekla da imaju pravila po kojima se ne smije nositi sportski grudnjak u teretani, te da se ne smije vidjeti trbuh. Ipak mi je dopustila da treniram uz napomenu da sljedeći put pripazim", kazala je Shelby.

Nakon toga pokazala je kompletić kojeg je imala na sebi, a sastojao se od topića koji joj je otkrivao samo mali dio trbuha i tajica visokog struka. "Na traci sam bila 15 minuta i koordinatorica programa mi je prišla i zamolila me da odem", rekla je Shelby kroz suze.

Nakon što su ljudi pogledali njen videozapis, neki od njih su potvrdili da je normalno da teretane imaju pravila odijevanja, pa su je zamolili da im objasni što ju je to zapravo pogodilo. Shelby je u drugom videu otkrila da se je osjećala "posramljeno" i zašto je incident toliko "problematičan".

"Dvije su stvari problematične u tome kako se ovo dogodilo i ni jedna nema nikakve veze s pravilima odijevanja", rekla je.

Izbacili su je nakon 16 minuta

"Kodeks odijevanja je takav kakav je, to ne mogu promijeniti. Ali prvi problem je bio u tome kako mi se gospođa na recepciji obratila. Rekla sam joj: 'Ne smijemo nositi sportski grudnjak?', a ona je na to omalovažavajućim tonom rekla: 'Pa ne mogu nam trbusi samo tako visjeti okolo. To zaista nije u redu", ispričala je Shelby.

Shelby je zatim kazala da joj je rečeno da smije trenirati, da bi nakon 16 minuta bila izbačena.

"Drugi problem je taj što mi je recepcionerka rekla da je u redu ovaj put, ali da sljedeći put nosim nešto drugo. Tako sam ušla u teretanu s gumenom trakom koju mi ​​je dala, a zatim mi je prišla voditeljica programa, nakon što sam već 15 minuta bila tamo i otjerala me dok mi se znoj slijevao po licu", istaknula je.

Mnogi koji su pogledali njen video shvatili su zašto je Shelby povrijeđena i složili su se da to stvarno nije bilo u redu. "Nemoj se sramiti, njih treba biti sramota", "Vrijeme je za novu teretanu", samo su neki od komentara.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali