Ukiseljena hrana uvelike je doprinijela oblikovanju naše prehrane pa tako i kiseli kupus s bučinim uljem. Kada smo prvi put počeli uzimati ukiseljenu hranu, prije nekoliko stotina godina, ljudi su jeli uglavnom meso i drugu hranu loše kvalitete koju smo lovili ili sakupljali.
Danas postoji veliki izbor fermentirane hrane u većini dijeta. Smatra se da redovito jedenje ove vrste hrane smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti boreći se protiv bakterija u ustima i pročišćava naša crijeva tako da se loše crijevne bakterije nemaju gdje smjestiti. Upravo zbog toga ne izbjegavajte kiseli kupus s bučinim uljem.
Pripremite kiseli kupus s bučinim uljem i jednostavno poslužite uz pečene kobasice. Ovaj specijalitet svidjet će se svakome. Možete dodati palentu, slaninu i razne biljne začine kako biste još više poboljšali okus ove zdrave namirnice. Kiseli kupus s bučinim uljem je super kombinacija za imunitet i cjelokupno zdravlje vašeg organizma.