Kuharica /

Zapečeni bakalar s krumpirom na mediteranski način

Image

Kako pripremiti bakalar? Jeste li probali jelo zapečeni bakalar s krumpirom na mediteranski način?

15.8.2021.
10:26
VOYO logo

Zapečeni bakalar s krumpirom na mediteranski način jedan je od načina pripreme bakalara. Krumpir s bakalarom odlično se slaže, a sve zajedno zapečeno s mediteranskih štihom daje savršeno jelo.

Priprema ovog jela je jednostavna i gotovo je za sat vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapečeni bakalar s krumpirom na mediteranski način sastojci:

  • 70 dkg fileta bkalara
  • glavica luka
  • 70 dkg krumpira
  • 2 češnja češnjaka
  • žlica sušenog origana
  • žlica sjeckanog peršina
  • 2 dkg krušnih mrvica
  • maslinovo ulje
  • sol
  • papar

Zapečeni bakalar s krumpirom na mediteranski način priprema:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krumpir ogulite i narežite na četvrtine.

Vatrostalnu posudu premažite maslinovim uljem i posipajte krušnim mrvicama. Položite filete rina i začinite je sa soli i paprom.

U drugu posudu stavit ekrumpir, luk narezan na kockice, češnjak, peršin i sušeni organo. Posipajte s krušnim mrvicama, posolite, prelijte maslinovim uljem i izmiješajte.

Krumpir rasporedite po ribi i pecite na 180 stupnjev aoko 45 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapečeni bakalar s krumpirom na mediteranski način je gotov, možete poslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo