Domaći ćevapi najbolji su ćevapi jer ih možete prilagoditi svom ukusu. Pripremite pikantne ili manje pikantne ćevape i zamrznite ih.
Sastojci za zamrznuti ćevapi - priprema:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 50 dkg mljevene janjetine
- luk
- 5 režnja češnjak
- svježi korijander
- listići svježe peršina
- čili
- kriška kruha
- sol po želji
- crveni čili u prahu za pikantnije ćevape
Priprema zamrznuti ćevapi - priprema:
U sjeckalicu dodajte luk, češnjak, peršin - nasjeckajte ih na sitno. Sada dodajte mljeveno meso, krišku kruha, čili, sol, crveni čili u prahu. Sve dobro izmiješajte. I na kraju oblikujte ćevape prema želji. Stavite ih na plasičnu foliju, jedan do drugoga, važno je da se ne dodiruju. Položite ih u zamrzivač. Neka se zalede i tek tada ih prebacite u vrećice za zamrzavanje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa