Kako pripremiti teletinu? Koji su najbolji začini za teletinu? Kako bi jelo od teletine bilo savršeno preporuka je da koristite začine koji će dati posebnu aromu i okus vašem jelu.
Kod pripreme teletine bilo kuhane ili pečene možete dodati sljedeće začine: papar, lovorov list, kumin, celer te peršin, origano, bosiljak ili majčinu dušicu.
Primjerice, odlučite li se skuhati teletinu tada je najbolje koristiti celer, stavite u vodu u kojoj se kuha teletina nekoliko listova celera ili korijen celera i vaše jelo od kuhane teletine će biti savršeno. Papar kao i lovorov list također možete staviti u vodu prilikom kuhanja teletine. Odlučite li se na dinstanu teletinu tada koristite začin kumin.
S peršinom, origanom, bosiljkom i majčinom dušicom nećete pogriješiti te začine možete koristiti pripremate li kuhanu ili pečenu teletinu.
Kako bi vaše jelo od teletine bilo savršeno svakako dodajte barem jedan od začina jer oni će dati posebnu aromu vašem jelu. Izbor je na vama, ovisno o tome koje okuse preferirate.