Recept i priprema /

Kako napraviti umak od vrhnja za roštilj?

Image
Foto: pixabay

Ovaj umak od vrhnja za roštilj bi trebao stajati oko tjedan dana, ako ga čuvate u zatvorenoj posudi u hladnjaku.

18.8.2022.
14:13
pixabay
VOYO logo

Umak od vrhnja za roštilj gotov je za manje od pola sata. Odlično se slaže i s ribom i mesom. Kako napraviti umak od vrhnja za roštilj?

Sastojci za umak od vrhnja za roštilj:

  • ½ šalice majoneze
  • ½ šalice kiselog vrhnja
  • ½ šalice BBQ umaka
  • ½ žličice češnjaka u granulama
  • ½ žličice granula luka
  • ½ žličice mediteranskih začina

Ono što morate dobiti za ovaj umak od vrhnja za roštilj je da iskombinirate sve sastojke zajedno.

Sve dobro promiješajte i poslužite novi umak od vrhnja za vaš sljedeći roštilj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw
NE PROPUSTI 21. VELJAČE!
VOYO logo
Još iz rubrike