Recept i priprema /

Kako napraviti umak od vrhnja za roštilj?

Image
Foto: pixabay

Ovaj umak od vrhnja za roštilj bi trebao stajati oko tjedan dana, ako ga čuvate u zatvorenoj posudi u hladnjaku.

18.8.2022.
14:13
pixabay
VOYO logo

Umak od vrhnja za roštilj gotov je za manje od pola sata. Odlično se slaže i s ribom i mesom. Kako napraviti umak od vrhnja za roštilj?

Sastojci za umak od vrhnja za roštilj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • ½ šalice majoneze
  • ½ šalice kiselog vrhnja
  • ½ šalice BBQ umaka
  • ½ žličice češnjaka u granulama
  • ½ žličice granula luka
  • ½ žličice mediteranskih začina

Ono što morate dobiti za ovaj umak od vrhnja za roštilj je da iskombinirate sve sastojke zajedno.

Sve dobro promiješajte i poslužite novi umak od vrhnja za vaš sljedeći roštilj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 20 PROPUŠTENE
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo