Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Umak od tune za tjesteninu za brz i ukusan ručak

Za izradu ovog umaka od tune za tjesteninu koristi se tuna iz konzerve. Pratite recept i napravite ukusan umak od tune za tjesteninu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

U sat vremena možete pripremiti slasno jelo poput umaka od tune za tjesteninu.

Sastojci za umak od tune za tjesteninu:

žlica maslinovog ulja

glavica luka nasjeckana

2 češnja češnjaka

žlica kapara

limenka zgnječenih rajčica

žlica soka od limuna

žlica nasjeckanog svježeg peršina

¼ žličice crvene paprike

2 konzerve tunjevine, ocijeđene

tjestenina prema izboru

U velikoj tavi zagrijte ulje na laganoj vatri. Dodajte luk i češnjak te kuhajte i miješajte dok luk ne omekša. Pomiješajte kapare, rajčice, limunov sok i peršin. Začinite listićima crvene paprike po ukusu. Lagano kuhajte 3 minute da se umak zgusne. Ubacite tunjevinu i zagrijte.

Dok se umak od tune kuha, dodajte tjesteninu u veliki lonac vode koja je kipuća i kuhajte dok ne omekša. Dobro ocijedite.

Prelijte tjesteninu umakom od tune i poslužite.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike