Ovaj recept za umak od kiselih krastavaca od kopra napravljen je od grčkog jogurta, kiselih krastavaca, maslinovog ulja i limunovog soka.
Iako u ovom receptu možete koristiti bilo koju vrstu kiselih krastavaca, preporuča se upotreba kiselih krastavaca s koprom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sastojci za umak od kiselih krastavaca:
- pola šalice grčkog jogurta
- pola šalice nasjeckanih kiselih krastavaca
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1/8 žličice češnjaka u prahu
- 1/8 žličice luka u prahu
- 1 žlica soka od kiselih krastavaca
- 1 žličica soka od limuna
- 1 žlica svježe nasjeckanog kopra
Kako se priprema umak od kiselih krastavaca?
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Stavite sve sastojke u srednju zdjelu i pomiješajte da se sjedine. Čuvajte umak od kiselih krastavaca u hladnjaku u hermetički zatvorenoj posudi do 3 dana.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa