Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Zdravo i fino /

Umak od grčkog jogurta savršeni dodatak tjestenini, njokima i mesu

Umak od grčkog jogurta odlična je zamjena za umake od vrhnja za kuhanje. Donosimo vam recept za umak od grčkog jogurta.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Umak od grčkog jogurta sve se češće upotrebljava u velikim kuhinjama. Razlog tome jest što je grčki jogurt zdravija varijanta koja daje odličan okus kao i vrhnje za kuhanje. Isto tako, umak od grčkog jogurta može vam biti odlična zamjena za umak od kiselog vrhnja. Da biste pripremili umak od grčkog jogurta potrebno vam je sljedeće:

1 grčki jogurt

1 čajna žličica senfa

sol, papar

režanj češnjaka

maslinovo ulje

Umak od grčkog jogurta priprema se tako da na maslinovom ulju popržite sitno narezani režanj češnjaka. Nakon što češnjak omekša i pusti svoju aromu, dodajte grčki jogurt i senf i sve dobro pomiješajte. Neka se sve zajedno krčka 5 minuta te začinite.

Vaš umak od grčkoj jogurta na taj je način vrlo brzo gotov. Ako želite, možete dodati naribani sir čime ćete dobiti u potpunosti drugačiji okus.

Umak od grčkog jogurta možete poslužiti kao dodatak tjestenini, njokama, ali i mesu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike