Bosiljak i češnjak spojte u ukusan umak koji će biti savršeni dodatak prilog ili glavnom jelu. Priprema umaka od bosiljka i češnjaka je vrlo jednostavna. Umak je gotov za 5 minuta, a dat će posebnu dimenziju svakom obroku. Kako se radi umak od bosiljka i češnjaka?
Umak od bosiljka i češnjaka sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 3 žlice maslinovog ulja
- vezica šparoga
- 8 cherry rajčica
- 25 dkg gljiva
- 2 klipa kukuruza
- 2 tikvice
- sol
- papar
Umak od bosiljka i češnjaka priprema:
Napravite umak od maslinovog ulja, octa, senfa, češnjaka, bosiljka i peršina. Sve sastojke stavite u blender i začinite sa soli i paprom. Kada dobijete glatku smjesu umak je gotov.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovaj umak savršeno se slaže sa povrćem i možete ga poslužiti kao prilog.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa