Kuharica /

Umak od bosiljka i češnjaka - recept i priprema

Image
Foto: Pixabay

Umak od bosiljka i češnjaka savršno se slaže uz sve vrste povrća, ali i mesa. Kako se radi umak od bosiljka i češnjaka donosi recept.

1.6.2023.
15:43
Pixabay
VOYO logo

Bosiljak i češnjak spojte u ukusan umak koji će biti savršeni dodatak prilog ili glavnom jelu. Priprema umaka od bosiljka i češnjaka je vrlo jednostavna. Umak je gotov za 5 minuta, a dat će posebnu dimenziju svakom obroku. Kako se radi umak od bosiljka i češnjaka?

Umak od bosiljka i češnjaka sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • vezica šparoga
  • 8 cherry rajčica
  • 25 dkg gljiva
  • 2 klipa kukuruza
  • 2 tikvice
  • sol
  • papar

Umak od bosiljka i češnjaka priprema:

Napravite umak od maslinovog ulja, octa, senfa, češnjaka, bosiljka i peršina. Sve sastojke stavite u blender i začinite sa soli i paprom. Kada dobijete glatku smjesu umak je gotov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj umak savršeno se slaže sa povrćem i možete ga poslužiti kao prilog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo