Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Glavno jelo /

Umak od borovnica za meso - recept i priprema

Umak od borovnica savršeno se slaže sa svim vrstama mesa, a i načina pripreme. Pripremite umak od borovnica i obogatite glavni mesni obrok.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ovaj umak od borovnica za meso sastoji se od tri sastojka. Odlično se slaže sa svim vrstama mesa. Uz pomoć umaka od borovnice za meso jelo će dobiti savršen slatko-kiseli okus.

Za pripremu umaka od borovnica za meso potrebni su vam sljedeći sastojci:

tava u kojoj ste zapekli meso

šalica borovnica (mogu biti svježe ili zaleđene)

1/2 šalice temeljca

med

sol

Umak od borovnica za meso priprema:

Nakon što ste ispekli meso, stavite ga na tanjur i ostavite da se odmori. Borovnice stavite u tavu na kojoj ste pekli meso, zalijte temeljcem, a bobičasto voće prelijte s malo meda.

Pustite da se sve krčka dok ljuske ne puknu, a umak ne postane tamnoljubičast. Zasladite s meda i začinite s malo soli prema želji. Zatim procijedite umak i izgnječite s vilicom.

Umak od borovnica za meso je gotov, poslužite ga uz omiljeno pečenje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike