Paprike punjene feta sirom
30 minuta
Sastojci:
- dvije velike paprike, očišćene
- žličica kumina
- žličica korijandera
- 400 grama narezane rajčice izlimenke
- jedan crveni luk
- režanj češnjaka
- mali patlidžan
- 30 grama feta sir
- jedno jaje
- crveni grah
(FOTO: Profimedia.hr)
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Upute:
1. Zagrijte pećnicu za 190 stupnjeva i stavite polovice paprika da se peku 15 do 20 minuta.
2. Za to vrijeme stavite začine u tavicu i lagano zagrijte da puste okus. Ubacite rajčice, luk, češnjak, grah i patlidžan. Kuhajte 15 do 20 minuta. Smjesa bi trebala biti poprilično suha.
2. Istucite jaje i feta sir te napunite paprike smjesom s patlidžanom. Sve prelijte jajem i feta sirom te pecite još desetak minuta.
Tekst se nastavlja ispod oglasa