PILEĆE IZNENAĐENJE /

Tko bi rekao da je ova kombinacija tako ukusna

'Kuhar i pol' danas je spremio pileća prsa na jedan sasvim drugačiji način. Međutim, ne sumnjamo da će vam se svidjeti.

22.4.2013.
18:00
VOYO logo

Pileća prsa u umaku od pršuta i inćuna

SASTOJCI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zagrijanu tavu stavite pršut, inćune, sok od limuna i svježi špinat.

  1. 80 dkg pilećih prsa
  2. 80 g pršuta
  3. 30 g inćuna
  4. 40 dkg špinata
  5. sol
  6. papar
  7. maslinovo ulje
  8. limun
Image
Foto: RTL

PRIPREMA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pileća prsa posolite i stavite na zagrijanu tavu s kožom prema dolje. Kada su pečena sa svih strana, stavite ih u pećnicu na 230 stupnjeva 15 minuta. Inćune zdrobite u pastu, a pršut narežite na trakice.

Na zagrijanu tavu stavite pršut, inćune, sok od limuna i svježi špinat. Sve zajedno promiješajte i ostavite jednu minutu. Nakon 15 minuta izvadite piletinu iz pećnice.

Stavite je na dasku i narežite. Na tanjur stavite špinat i na njega dodajte narezano meso.

Image
Foto: RTL

Cijelu pripremu ovoga jela možte pogledati u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo