Pileća prsa u umaku od pršuta i inćuna
SASTOJCI:
Na zagrijanu tavu stavite pršut, inćune, sok od limuna i svježi špinat.
- 80 dkg pilećih prsa
- 80 g pršuta
- 30 g inćuna
- 40 dkg špinata
- sol
- papar
- maslinovo ulje
- limun
PRIPREMA:
Pileća prsa posolite i stavite na zagrijanu tavu s kožom prema dolje. Kada su pečena sa svih strana, stavite ih u pećnicu na 230 stupnjeva 15 minuta. Inćune zdrobite u pastu, a pršut narežite na trakice.
Na zagrijanu tavu stavite pršut, inćune, sok od limuna i svježi špinat. Sve zajedno promiješajte i ostavite jednu minutu. Nakon 15 minuta izvadite piletinu iz pećnice.
Stavite je na dasku i narežite. Na tanjur stavite špinat i na njega dodajte narezano meso.
Cijelu pripremu ovoga jela možte pogledati u našem video prilogu.