Rolada za desert /

Tamni biskvit za roladu - recept i priprema

Image
Foto: Pixabay

Tamni biskvit za roladu možete kombinirati s različitim kremama. Kako se radi tamni biskvit za roladu?

23.1.2023.
15:11
Pixabay
VOYO logo

Tamni biskvit za roladu priprema se vrlo jednostavno, a gotov je za manje od pola sata. Pratite recept i pripremite tamni biskvit za roladu.

Sastojci za tamni biskvit za roladu:

  • 4 jaja + 1 bjelanjak
  • 20 dkg šećera
  • prstohvat soli
  • 8 dkg gustina
  • 2 žlice brašna
  • 2 žlice kakaa
  • prašak za pecivo
  • 10 dkg mljevenih badema ili oraha

Tamni biskvit za roladu priprema:

Jaja izmiksajte s bjelanjkom, šećerom i soli. Dodajte gustin, brašno, kako i prašak za pecivo. Sve dobro izmiksajte i izlijte na lim za pečenje. Pospijte s bademima ili orasima. Stavite peći u pećnicu na 220 stupnjeva Celzijusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamni biskvit za roladu pecite 10 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
savrseni kandidatkinje
GLEDAJ ODMAH!
VOYO logo