Ako vam se ne kuha, uvijek je tu pećnica. Sve možete staviti u nju, a produkt će biti vrlo ukusno i sočno jelo. Naravno, važna je i priprema. Jelo koje je lako pripremiti su svinjski šnicli iz pećnice, no važna je priprema. Svinjski šnicli iz pećnice prije standarnoga pečenja trebaju se dobro marinirati i to na sljedeći način:
- Svinjske šnicle dobro posolite i popaprite. Zalijte ih sa 100 ml maslinova ulja i 100 ml bijelog vina. Dodajte grubo narezani luk. Ostavite da odstoji u marinadi barem 2 sata.
Tako marinirani svinjski šnicli iz pećnice ne trebaju samu pripremu za pečenje. Jednostavno ih stavite na papir za pečenje, izlijte marinadu po njima i pecite u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva otprilike 40 minuta. Okrenite ih nakon 20 minuta. Da bi svinjski šnicli iz pećnice bili dodatno sočni, možete ih nakon 20 minuta premazati sa senfom.
Stoga, svinjski šnicli iz pećnice neka budu vaš odabir i bit ćete dobro nahranjeni!