Kuharica /

Svinjska rebrica u marinadi od senfa i meda

Image

Za pripremu svinjskih rebrica vrlo je važna dobra marinada. Donosimo vam recept za pripremu jela svinjska rebrica u marinadi od senfa i meda.

18.8.2021.
17:59
VOYO logo

Svinjska rebrica u marinadi od senfa i meda jelo je koje će oduševiti sve ljubitelje svinjskih rebrica. Kako bi svinjska rebrica bila ukusna najvažnija je dobra marinada.

Svinjska rebrica u marinadi od senfa i meda sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1.2 kg svinjskih rebrica
  • 1 dcl soka od ananasa
  • 3 žlice meda
  • žlcia senfa
  • ulje
  • sol
  • tabasco

Svinjska rebrica u marinadi od senfa i meda priprema:

Napravite marinadu od senfa, meda, zabasco umaka, soka od ananasa te začinite je s paprom i soli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marinadu promiješajte i prelijte je preko svinjskih rebrica.

Stavite ih u hladnjak na dva do tri sata neka se mariniraju. Nakon toga nauljite vatrostalnu posudu, stavite rebarca u nju i pecite na 200 stupnjeva oko sat vremena.

Svinjska rebrica u marinadi od senfa i meda su gotova i možete ih poslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo