Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Svinjetina u umaku od luka kao savršeno glavno jelo

Svinjetina u umaku od luka idealan je recept kojim ćete iznenaditi goste. Donosimo vam kako se priprema svinjetina u umaku od luka.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ako vam treba sočno, ukusno i brzo jelo kojim ćete iznenaditi goste, svinjetina u umaku od luka idealan je kombinacija. Vremenski vam ne treba više od jednog sata, a da bi se svinjetina u umaku od luka pripremila, potrebno vam je ono što piše u nazivu ovog jela i još nekoliko stvari koje imate kod kuće.

Da bi se svinjetina u umaku od luka našla na vašem tanjuru, potrebno vam je:

maslac

1 veći luk

goveđi temeljac

malo vode

začini (sol, papar, vegeta, slatka crvena paprika)

2 žlice brašna

svinjski odresci

Svinjetina u umaku od luka priprema se na sljedeći način:

Na maslacu popržite sitno narezani luk. Pržite ga uz stalno miješanje te dodajte goveđi temeljac i malo vode. Pirajte sve zajedno dok se temeljac ne rastopi te potom to sve izvadite iz tave. Na toj tavi ispecite odreske koje ste prije dobro začinili začinima prema želji (preporučamo: sol, papar, vegetu, crvenu papriku). Odreske zapecite s obje strane te ih izvadite. U tavu vratite luk, dodajte brašno te propirjajte i ponovno dodajte temeljac od prije. Umak od luka treba provrijeti te ga tada začinite sa soli i paprom. Dodajte odreske i sve zajedno neka se lagano dinsta 20 minuta.

Svinjetina u umaku od luka idealna je ako ju poslužite s njokima.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike