U restoranu hotela Hilton Garden Inn u ponudi su autentični azijski specijaliteti koje priprema master chef azijske kuhinje, Nepalac Tika Sharma. Radio je u vrhunskim svjetskim hotelima i restoranima u Mumbaiju, Dohi, Milanu, Sejšelima, a najviše je napredovao u jednom od najboljih svjetskih restorana - Nobu u Dohi.
Njegova sous chefica je Vijetnamka Minh Hong iz Hanoia koja je u Hrvatsku stigla 2013. te ima višegodišnje iskustvo rada u restoranima. Minh je dobila nadimak Mimi, a posebno je vješta u pripremi vijetnamskih, tajlandskih, korejskih i japanska jela koja i osobno preferira, a vodi i svoj vrlo kreativan food blog Mimi's cuisine.
U restoranu hotela Hilton Garden Inn serviraju tradicionalna i moderna azijske specijalitete, a restoran je poznat po svojim fusion jelima koja neodoljivim spojem hrvatske, internacionalne i autentične azijske hrane čine novo gastronomsko iskustvo. Na jelovniku se nalazi ponuda od prvoklasnih domaćih namirnica, a posebno se ističe vrlo cijenjenja hrvatska plavorepa tuna s otoka Ugljana, iz mjesta Kali.
Osim odličnih sushi i maki rolls i popularnog chicken woka, preporučamo vam da s azijskog menija obavezno probate originalni nepalski curry i tuna tataki. Sushi kojeg ovdje pripremaju jedan je od najboljih u Zagrebu – posebna preporuka za nevjerojatan Crunchy tuna maki rolls – originalno, hrskavo, jako ukusno! U tijeku je promocija azijske kuhinje pa tako sva ova ukusna jela možete probati uz 20% popusta do kraja kolovoza.
Interijer je ugodan, svijetao i moderan, a u odličnoj hrani i izvrsnim koktelima možete uživati i na prostranoj sunčanoj terasi koja se može prilagoditi raznim eventima i proslavama od obiteljskih večera, cocktail zabava pa sve do gala večera.