OGLAS

20% POPUSTA / Sushi kojeg priprema sushi master chef Tika Sharma jedan je od najboljih, a vjerojatno i najbolji sushi u gradu!

Image

! Do kraja kolovoza na azijsku ponudu jela u restoranu Hilton Garden Inn imate 20% popusta.

20.7.2020.
12:15
VOYO logo

U restoranu hotela Hilton Garden Inn u ponudi su autentični azijski specijaliteti koje priprema master chef azijske kuhinje, Nepalac Tika Sharma. Radio je u vrhunskim svjetskim hotelima i restoranima u Mumbaiju, Dohi, Milanu, Sejšelima, a najviše je napredovao u jednom od najboljih svjetskih restorana - Nobu u Dohi.

Njegova sous chefica je Vijetnamka Minh Hong iz Hanoia koja je u Hrvatsku stigla 2013. te ima višegodišnje iskustvo rada u restoranima. Minh je dobila nadimak Mimi, a posebno je vješta u pripremi vijetnamskih, tajlandskih, korejskih i japanska jela koja i osobno preferira, a vodi i svoj vrlo kreativan food blog Mimi's cuisine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

U restoranu hotela Hilton Garden Inn serviraju tradicionalna i moderna azijske specijalitete, a restoran je poznat po svojim fusion jelima koja neodoljivim spojem hrvatske, internacionalne i autentične azijske hrane čine novo gastronomsko iskustvo. Na jelovniku se nalazi ponuda od prvoklasnih domaćih namirnica, a posebno se ističe vrlo cijenjenja hrvatska plavorepa tuna s otoka Ugljana, iz mjesta Kali.

Osim odličnih sushi i maki rolls i popularnog chicken woka, preporučamo vam da s azijskog menija obavezno probate originalni nepalski curry i tuna tataki. Sushi kojeg ovdje pripremaju jedan je od najboljih u Zagrebu – posebna preporuka za nevjerojatan Crunchy tuna maki rolls – originalno, hrskavo, jako ukusno! U tijeku je promocija azijske kuhinje pa tako sva ova ukusna jela možete probati uz 20% popusta do kraja kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Interijer je ugodan, svijetao i moderan, a u odličnoj hrani i izvrsnim koktelima možete uživati i na prostranoj sunčanoj terasi koja se može prilagoditi raznim eventima i proslavama od obiteljskih večera, cocktail zabava pa sve do gala večera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Dosje Jarak
Brak na prvu
Poseta
Obiteljske tajne
default_cta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Čovjek zvan Ove
Južni vetar
default_cta
Minari
Priča o čarobnjaku
Bohemian Rhapsody
Ljubavna zamka
Potraga Zvadlav
default_cta
VOYO logo