Škampi ala ružičasto
Staviti začine po želji, dodati dcl bijelog vina i pustiti da na laganoj vatri provrije par minuta.SASTOJCI:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- škampi
- zeleni rezanci
- maslinovo ulje
- češnjak
- vrhnje za kuhanje
- pasirana rajčica
- sol
- papar
- bijelo vino
PRIPREMA:
Na vruće maslinovo ulje ubaciti škampe, kad su skoro gotovi dodati sitno nasjeckani češnjak, zatim dodati jedno cijelo vrhnje za kuhanje, te staviti malo pasirane rajčice radi boje. Staviti začine po želji, dodati dcl bijelog vina i pustiti da na laganoj vatri provrije par minuta. Paralelno smo skuhali zelene rezance, te kad je sve gotovo, zajedno promiješati.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Salata: cherry rajčice, rukola, balsamico ocat, maslinovo ulje, sol, 2kg skampa, kg tjestenine, 3 češnja češnjaka, jedno vrhnje za kuhanje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa