Rolana teletina u košuljici od pancete
Kako pripremiti teleći odrezak? Rolana teletina u košuljici od pancete jedan je od načina kako možete pripremiti teleći odrezak. Ovo jelo poslužite kao glavno jelo.
Rolana teletina u košuljici od pancete sastojci:
4 teleća odreska
8 kriški mortadele
30 kriški pancete
10 dkg gorgonzole
3 dkg maslaca
5 listova kadulje
3 dcl vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
maslinovo ulje
sol
papar
Rolana teletina u košuljici od pancete priprema:
Teletinu istucite batom za meso i začinite sa soli i paprom. Prekrijte s dvije kriške mortadele i nekoliko štapiča sira. Zarolajte i zamotajte u pancetu. Učvrstite čačkalicama.
Stavite je u vatrostalnu posudu i pecite na 200 stupnjeva oko 20 minuta.
Na tavici na maslacu pržite češnjak, kadulju, vrhnje za kuhanj i kad zavri kuhajte do željene gustoće.
Kada je rolada gotova, izvadite čačkalice i režite roladu.
Rolana teletina u košuljici od pancete je gotova i možete je poslužiti.
403 Forbidden