Lagani tartar umak gotov je za samo 5 minuta. Iako se tartar umak najčešće poslužuje uz morske plodove, ali može se poslužiti i uz povrće, ali i meso. Najprije pripremite sastojke, kisele krastavce narežite na kockice. Naribajte češnjak i krenite s pripremom ovog laganog tartar umaka.
Lagani tartar umak sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1/4 šalice majoneze
- 1/3 šalice grčkog jogurta
- žlica soka od limuna
- žlica mljevenih kapara
- žlica kiselih krastavaca narezanih na kockice
- žličica senfa
- češanj češnjaka
- 1/4 žličice luka u prahu
- sol
- papar
Lagani tartar umak priprema:
Pomiješajte majonezu, jogurt, sok od limuna, kapare, kisele krastavce, senf, češnjak, luk u prahu i papar.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Začinite po ukusu sa soli. Dobro sve izmiješajte i lagani tartar umak je gotov.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa