Ova pečena pileća krilca su jednostavna, hrskava i ukusna! Obično se poslužuju s prilogom od riže, umakom od piletine i povrćem ili salatom.
Sastojci:
- 3 žlice maslinovog ulja
- 3 režnja češnjaka, protisnuti
- 2 žličice čilija u prahu
- 1 žličica češnjaka u prahu
- sol i mljeveni crni papar po ukusu
- 10 pileća krilca
Ovako se pripremaju pileća krilca u pećnici:
Skupite sastojke. Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva C. Pomiješajte maslinovo ulje, češnjak, čili u prahu, češnjak u prahu, sol i papar u velikoj vrećici koja se može zatvoriti. Zatvorite i protresite da se sjedini. Dodajte pileća krilca u vrećicu i ponovno zatvorite te protresite za premaz. Pileća krilca složite u lim za pečenje. Pecite pileća krilca u prethodno zagrijanoj pećnici dok ne postanu hrskava i pečena, oko 1 sat. Poslužite pileća krilca iz pećnice vruća i uživajte!