Svinjske krmenadle potrebno je dobro pripremiti kako bi jelo bilo sočno i mekano. Vrlo često se dogodi da meso ostane suho, a kako se to ne bi dogodilo važna je dobra marinada. Donosimo jedan jednostavna recept kako pripremiti svinjske krmenadle. Prema receptu najprije napravite marinadu i ostavite meso barem sat vremena u marinadi. Najbolje bi bilo kada bi meso moglo stajati preko noći u marinadi kako bi upilo sve sokove. Međutim, i sat vremena je dovoljno kako biste pripremili sočne i mekane svinjske krmenadle.
Sastojci za pripremu svinjskih krmenadla:
- 4 svinjska krmenadla
- 2 češnja češnjaka
- žlica senfa
- žlica meda
- sok do limuna
- 2 žlice ulja
- sol
- papar
Kako pripremiti svinjske krmenadle:
Napravite marinadu od češnjaka, senfa, meda, ulja i soka od limuna. Začinite sa soli, paprom i dobro promiješajte.
Dobro marinirajte svinjske krmenadle i ostavite oko sat vremena u hladnjaku.
Na tavi zagrijete ulje i pecite svinjski krmenadl oko 5 minuta sa svake strane, ovisno o debljini mesa.
Kada je meso pečeno, stavite ga na tanjur neka odmori nekoliko minuta prije posluživanje. Svinjski krmenadli odlično se slažu sa svim vrstama priloga.
Ovo je recept kako pripremiti svinjski krmenadle u marinadi od senfa i meda. Marinirane svinjske krmenadle možete peći na tavi ili na roštilju.