POSLUŽITI KAO PREDJELO /

Punjeni šampinjoni

Image
Foto: RTL

U zdjelici izmješati maslac, sitno nasjeckani češnjak, peršin i sol.

3.6.2013.
18:00
RTL
VOYO logo

Punjeni šampinjoni

Naizmjence puniti klobuke sa smjesom i sirom, te posuti parmezanomSASTOJCI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. 20 većih klobuka šampinjona
  2. 10 dkg topljivog sira
  3. 10 dkg maslaca ili margarina
  4. 2 češnja češnjaka
  5. malo peršina
  6. malo soli
  7. malo parmezana

PRIPREMA:

U zdjelici izmješati maslac, sitno nasjeckani češnjak, peršin i sol. Te nasjeckati sir na kockice. Klobuke posložiti u vatrostalnu posudu. Naizmjence puniti klobuke sa smjesom i sirom, te posuti parmezanom. Peći u pećnici 10 - tak minuta na 180°C. Poslužiti toplo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo