Recep i priprema /

Punjeni baget sa sirom kao predjelo ili finger food

Image
Foto: Pixabay

Želite li gurmansko predjelo za koje su vam potrebne samo osnovne kuhinjske vještine? Ovaj punjeni baget je super jednostavno predjelo koje će svi vaši gosti voljeti.

1.9.2022.
16:26
Pixabay
VOYO logo

Punjeni baget je upravo ono što vam treba kada pripremate zabavu kod kuće. Pogledajte kako se priprema punjeni baget.

Sastojci za punjeni baget:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1 baget
  • 200 krem ​​sira
  • 100 kozjeg sira
  • po 1/4 šalice zelenih maslina i crnih maslina
  • 2 režnja mljevenog češnjaka
  • 2 žlice nasjeckane pečene paprike
  • 1 žličica sušenog peršina ako imate svježeg, napravite 1 žličicu
  • 80 g salame

Kako se priprema punjeni baget?

Odrežite oba kraja bageta. Zatim prerežite baguette na pola, čineći 2 bageta. To će olakšati izdubljivanje i slično. Koristeći dugi tanki nož i radeći s oba kraja, izdubite baguette. Ostavite oko 2 cm debelu koru uokolo kako bi mogli pripremiti savršen punjeni baget.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajte ostale sastojke za punjeni baget u zdjelu za miješanje. Pomoću električne miješalice/samostojeće miješalice miješajte dok se smjesa dobro ne sjedini. Ponovno radeći s oba kraja, napunite baget smjesom od sira. Čvrsto zapakirajte nadjev. Punjeni baget vrlo dobro zamotajte u plastiku i stavite u hladnjak na najmanje dva sata, a najviše dva dana. Neposredno prije posluživanja narežite punjeni baget na komade i poslužite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo