Dekorirati pršutom, sirom i maslinama /

Punjene rajčice francuskom salatom

Image
Foto: RTL

Napunjene rajčice poslažemo na pladanj na kojemu su poslagani listovi salate, na svaki list jedna rajčica, ukrašeno sirom i maslinama.

3.6.2013.
18:00
RTL
VOYO logo

Punjene rajčice francuskom salatom

Kada ste dobro promiješali, punite rajčice koje ste u međuvremenu opraliSASTOJCI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. 5-6 tvrdih većih zrelih rajčica
  2. 1 paket miješano povrće za francusku
  3. 5-7 jaja (kuhanih)
  4. 1 tegla (manja) kis. krastavaca
  5. 5 vrećica majoneze
  6. 2-3 žličice vrhnja
  7. malo ulja
  8. sol

PRIPREMA:

U kipuću vodu posoljenu staviti povrće da se kuha, za to vrijeme skuhati jaja, na kockice narezati krastavce. Kada je povrće kuhano, pomiješate s kuhanim i narezanima sitno jajima, krastavcima, dodate majonezu, vrhnje, sol, par kapi ulja i po potrebi dolijevat kiselo od krastavaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada ste dobro promiješali, punite rajčice koje ste u međuvremenu oprali, odrezali vrh i izdubili sredinu, posolili, pustili da se iscijedi suvišna voda.

Napunjene rajčice poslažemo na pladanj na kojemu su poslagani listovi salate, na svaki list jedna rajčica, ukrašeno sirom i maslinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo