Punjene gljive možete pripremiti na roštilju kao prilog uz glavno jelo. Pripremite punjene gljive s kobasicama i sirom te ispecite na roštilju.
Sastojci koji su potrebni za punjene gljive na roštilju su:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 8 svježih velikih bijelih gljiva, opranih i ocijeđenih
- par kobasica
- 6 žlica nasjeckanog sira
- žlica maslinovog ulja
Pripremite punjene gljive na roštilju na sljedeći način:
Uklonite peteljke s gljiva. Skuhajte kobasice i narežite na komadiće te izmiješajte sa sirom. Kapice gljiva (gornji i donji dio) lagano premažite maslinovim uljem.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Smjesu od kobasica naslažite u klobuke gljiva. Stavite na roštilj, poklopite i pecite 5 do 6 minuta.
Punjene gljive na roštilju su gotove i spremne za posluživanje. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa