Punjena pohana jaja zanimljiv je način pripreme jaja. Jaja možete pripremiti na različite načine, a jedan od vrlo ukusnih i maštovitih načina pripreme jaja su punjena pohana jaja.
Kako pripremiti punjena pohana jaja?
Punjena pohana jaja sastojci:
- 8 tvrdo kuhanih jaja
- sitno sjeckani peršin
- malo soli
- 2 sitno sjeckana kisela krastavaca
- isjeckane šunke (za pizzu ili neku drugu)
- 4-5 žličice majoneze i senfa
Punjena pohana jaja priprema:
Ohladite 8 tvrdo kuhanih jaja i ogulite ih. Peršin, krastavac i šunku sitno nasjeckajte.
Jaja prerežite po dužini i izvadite žumanjke. Vilicom ih pomiješajte u zdjeli s preljevima. Možete koristiti samo majonezu ili samo senf ili kombinaciju.
Neka smjesa bude kompaktna, napunite bjelanjake i sjedinite.
Uvaljajte jaja: jaja - brašno - krušne mrvice - jaja - krušne mrvice.
Pirjajte u dubokom ulju dok ne dobiju zlatnožutu boju. Punjena pohana jaja su gotova, možete ih poslužiti.