Proteinski kruh od sira i jaja možete obogatiti i različitim začinima. Donosimo osnovni recept kako se radi proteinski kruh od svježeg sira i jaja, a prema želji možete dodati i začine koji će dati posebnu aromu ovom ukusnom kruhu. Proteinski kruh od sira i jaja peče se samo pola sata, a najbolji je kada se ohladi. Iznenadite svoje ukućane i napravite ukusan proteinski kruh od sira i jaja.
Proteinski kruh od sira i jaja sastojci:
- 4 jaja
- 50 dkg svježeg sira
- 12 dkg proteinskog praška okus prema izboru
- 1/2 žličice praška za pecivo
- prstohvat soli
Proteinski kruh od sira i jaja recept:
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva Celzijusa i pripremite lim za pečenje.
Pomiješajte svježi sir i jaj, dodajte prašak za pecivo, proteinski prašak i sol. Miješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Kada je tijesto gotovo stavite ga u lim za pečenje i pecite oko pola sata.
Pečeni proteinski kruh od sira i jaja ostavite da se ohladi prije rezanja.