Pureća tempura
SASTOJCI:
- 80 dkg purećih prsa,
- 10 dkg glatkog brašna,
- 10 dkg škroba,
- 1 jaje,
- soja sos,
- ulje,
- ukiseljeni đumbir
PRIPREMA:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Narežite puretinu na veličinu zalogaja.
Smjesu za tempuru napravite tako da jednaku količinu glatkog brašna i škroba zalijete hladnom vodom. U takvu smjesu dodajte jedno jaje i lagano ga umiješajte.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Narezanu puretinu uvaljajte u tempuru pa u sezam te stavite na vruće ulje.
Kad je puretina hrskava i zlatne boje, izvadite je na papir kako bi se ocijedio višak masnoće. Na puretinu dodajte malo soja sosa i servirajte uz ukiseljeni đumbir.
Cijelu pripremu ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa