Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
ZA PRSTE POLIZATI /

Posolite ribu baš u ovom trenutku i nikad se neće zalijepiti i raspasti: Evo kako očarati goste

Ako želite oduševiti goste i obitelj, trebate naučiti pripremati ribu

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ribu nije teško pripremiti bili vi ljubitelj morske ili riječne ribe, ali postoje neki savjeti koji će vam još više olakšati i ribu učini ukusnijom.

Kako je savršeno pripremiti

Ribu je lakše očistiti ako škarama ili nožem prvo isiječete peraje.

Кada pripremate riječnu ribu koja ima miris blata, potrebno je dodati u vodu ili ulje malo aromatičnog bilja i začina.

Kako se ​​riba ne bi raspala tijekom prženja, morate je posoliti 10-15 minuta prije termičke obrade.

Riba pržena u krušnim mrvicama je ukusnija i hrskavija od ribe pržene u brašnu. Nemojte pržiti ribu na jakoj vatri jer će postati tvrda, piše Alo.

POGLEDAJTE VIDEO: U Crikvenici se zadnjih dana najviše jede plava riba

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike