Ribu nije teško pripremiti bili vi ljubitelj morske ili riječne ribe, ali postoje neki savjeti koji će vam još više olakšati i ribu učini ukusnijom.
Kako je savršeno pripremiti
Ribu je lakše očistiti ako škarama ili nožem prvo isiječete peraje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Кada pripremate riječnu ribu koja ima miris blata, potrebno je dodati u vodu ili ulje malo aromatičnog bilja i začina.
Kako se riba ne bi raspala tijekom prženja, morate je posoliti 10-15 minuta prije termičke obrade.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Riba pržena u krušnim mrvicama je ukusnija i hrskavija od ribe pržene u brašnu. Nemojte pržiti ribu na jakoj vatri jer će postati tvrda, piše Alo.
POGLEDAJTE VIDEO: U Crikvenici se zadnjih dana najviše jede plava riba
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa