ZA PRSTE POLIZATI /

Posolite ribu baš u ovom trenutku i nikad se neće zalijepiti i raspasti: Evo kako očarati goste

Image
Foto: Shutterstock

Ako želite oduševiti goste i obitelj, trebate naučiti pripremati ribu

5.1.2024.
14:14
Shutterstock
VOYO logo

Ribu nije teško pripremiti bili vi ljubitelj morske ili riječne ribe, ali postoje neki savjeti koji će vam još više olakšati i ribu učini ukusnijom.

Kako je savršeno pripremiti

Ribu je lakše očistiti ako škarama ili nožem prvo isiječete peraje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Кada pripremate riječnu ribu koja ima miris blata, potrebno je dodati u vodu ili ulje malo aromatičnog bilja i začina.

Image
milijunski pregledi /

Zbog onoga što radi da bi joj kruh dulje bio svjež nazivaju je genijem: 'Štruca mi na ovaj način traje po tri tjedna'

Image
milijunski pregledi /

Zbog onoga što radi da bi joj kruh dulje bio svjež nazivaju je genijem: 'Štruca mi na ovaj način traje po tri tjedna'

Kako se ​​riba ne bi raspala tijekom prženja, morate je posoliti 10-15 minuta prije termičke obrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riba pržena u krušnim mrvicama je ukusnija i hrskavija od ribe pržene u brašnu. Nemojte pržiti ribu na jakoj vatri jer će postati tvrda, piše Alo.

Image
Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE VIDEO: U Crikvenici se zadnjih dana najviše jede plava riba

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo