Kuharica /

Kako pravilno pohati u fritezi na vrući zrak?

Image
Foto: Pixabay

Pohanje u fritezi na vrući zrak donijet će vam hrskavu i sočnu piletinu. Saznajte kako se radi pohanje u fritezi na vrući zrak.

18.6.2022.
13:45
Pixabay
VOYO logo

Pohanje u fritezi na vrući zrak sve je popularnije, a razlog tome jest taj što se ne koristi ulje. Naime, pohanje u fritezi na vrući zrak radi se, kako sam postupak govori, na vrućem zraku te je vaš posao tu minimalan, sve većinom odradi friteza. Osim toga, pohanje u fritezi na vrući zrak neopisivo je puta zdraviji način ovakve pripreme mesa, brzo je gotovo, a jednako ukusno i sočno iznutra, a hrskavo izvana.

Kada se radi pohanje u fritezi na vrući zrak, važna je marinada koja bi se trebala napraviti minimalno sat vremena prije pohanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada dođe vrijeme za pohanje u fritezi na vrući zrak, piletinu uronite u brašno i stavite u košaru od friteze na 200 stupnjeva otprilike 20 do 25 minuta. Na pola pečenja okrenite meso u fritezi.

I to je to, postupak je vrlo jednostavan, nereda je malo, a piletine puno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo