Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept /

Kako pohati bez jaja?

Pohana jela vrlo često se pripremaju, ali što ako nemate jaja. Je li moguće pohanje bez jaja? Kako pohati bez jaja?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Najjednostavnija i najčešće korištena zamjena za jaja pri pohanju je maslac. Otopljenim maslacem utrljajte meso i pazite da premažete cijeli komad mesa. Nakon što je meso natrljano maslacem, možete ga premazati mrvicama i pohati.

Želatina je također odlična zamjena za pohanje kada nemate jaja. Nije ljepljiva kao jaja, pa neće imati isti učinak, ali je razumna zamjena. Prednost korištenja želatine je da uopće neće promijeniti okus. Vaše će meso i dalje imati okus kakav ste zamišljali, tako da je to veliki plus.

Mlijeko je sredstvo za vezivanje za mnoge ljude koji pohaju bez jaja. Možda se neće vezati najidealnije, ali bolje je nego ne koristiti ništa. Samo premažite meso mlijekom, a zatim dodajte krušne mrvice ili tijesto i krenite s pohanjem.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike