Kako bi pripremali pohanu piletinu u tavi pripazite da su vam komadi mesa dovoljno tanki. Od začina koristite sol i papar a možete dodati i neke druge začine po želji.
Sastojci potrebni za pripremu pohane piletine u tavi su:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- piletina
- krušne mrvice
- jaje
- malo mlijeka
- sol
- papar
- ulje
- brašno po želji
Upute za pripremu pohane piletine u tavi:
- Razbijte jaja u zdjelu i umutite ga. Dodajte i malo mlijeka, papra i soli.
- U drugu zdjelu stavite krušne mrvice.
- Komade piletine stavite u mješavinu jaja i prekrijte cijeli komad piletine a ako želite prije toga možete meso staviti i u posudu s brašnom pa zatim u jaje.
- Zatim piletinu stavite u posudu s krušnim mrvicama.
- Zagrijte ulje u tavi.
- Stavite komade piletine u vruće ulje u tavi i pohajte svaku stranu piletine otprilike 4 minute do kad ne poprimi boju.
- Nakon što je piletina pohana izvadite je iz tave i stavite u posudu s papirnatim ručnicima kako bi oni upili višak ulja.
- Pohanu piletinu iz tave servirajte po želji.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa