Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Kako napraviti pikantni umak za meso?

Pikanti umak za meso odlično se slaže sa svim vrstama mesa. Isprobajte pikantni umak za meso i upotpunite jelovnik.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Za ljubitelje malo slatkog, ali i jako ljutog, ovo je idealan pikantni umak koji možete iskoristiti uz ukusno meso. Za pripremu pikantnog umaka za meso dovoljno vam je samo 5 minuta.

Sastojci za pikantni umak za meso:

½ šalice kečapa

¼ šalice smeđeg šećera

1 žlica temeljca od pečene govedine

1 žlica Worcestershire umaka

½ žličice crnog papra, krupnog

U posudi umutite sve navedene sastojke kako bi dobili fini, slatko-ljuti, pikantni umak i poslužite ga uz pečeno ili kuhano meso.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike