Pečena teletina sa šampinjonima
Šampinjone izdubiti i posoliti te napuniti sa komadićima sira i buđoleSASTOJCI:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 2 kg teletine
- soli
- malo ulja
- vode
- 10 kom većih šampinjona
- 10 dkg sira
- 10 dkg buđole
- 2,5 dcl vrhnja za kuhanje
- malo soli
PRIPREMA:
Meso nasoliti i ostaviti najbolje preko noći, pa peći u posudi sa poklopcem 2-3 h na 185 stupnjeva i podlijevati vodom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Šampinjone izdubiti i posoliti te napuniti sa komadićima sira i buđole, te zaliti vrhnjem za kuhanje i staviti u pečnicu da se peće otprilike 40 min na 185 stupnjeva celzija.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa