Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Pravilan omjer luka i mesa u gulašu za savršeni gulaš

Pitate se koliko bi trebalo biti luka u gulašu? Saznajte koji je najbolji omjer luka i mesa u gulašu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pravi tradicionalni recept kaže da bi luka trebalo biti jednako koliko i mesa koja su istovremeno u glavnoj ulozi svakog recepta za gulaš.

Dodajemo luka približno u istom omjeru koliko i mesa gdje će pritom luk pridodati na gustoći gulaša i dati onu gustu jušnu teksturu gulaša. Dakle na primjerice 2 kg junetine, svinjetine ili divljači ide približno 2 kg luka gdje će luk nakon nekog vremena pirjanja postati staklast I smanjiti se volumenom.

Naravno pirja se zajedno s mesom te se dodaju voda i začini. Nakon što se dodaje voda ono se zajedno krčka kako bi se luk raspao a meso bilo mekano kao maslac.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike