Tri, dva, jedan - kuhaj! / Obrnuta psihologija: Žiri umirao od smijeha na predstavljena jela!

Image
Foto: RTL

Kuhanje slobodnim stilom dobro su iskoristili Tihana i Nikola koji su napokon ubili monotoniju s ocjenama

3.11.2017.
7:15
RTL
VOYO logo

"Sama ideja s kroketima od krumpira i blitve je fantastična jer taj klasičan spoj nitko nikada prije nije pokušao napraviti drugačije. Tako da je ovo veliki napredak za Tihanu i Nikolu jer sam oduševljen pokušajem i samom izvedbom. Njima nikako da krene s kuhanjem, imaju velike oscilacije i dobar dio naših komentara primaju k srcu. No danas su se jako iskazali – viška pogača im je bila izvrsna, a lignje fantastične“, izjavio je Mate nakon što je bratu sestri i bratu iz Daruvara dodijelio osmicu na kuhači. 

Mate takav entuzijazam nije doživio nakon što je kušao Silvijaninu i Maričinu "harmoniku“ od tikvice te Moranine i Domagojeve lazanje od tikve koje izgledaju „kao da ih je netko nogom zgazio“. Sva tri člana žirija nisu mogla suspregnuti smijeh kada su zagrebački prijatelji donijeli predjelo na kušanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

(FOTO: RTL)

"Što je ovo? Ispričavam se… Nije da se rugam, ali stvarno je bilo smiješno i u neku ruku simpatično kada sam ugledala te ogromne komade kruha, malo te kremice i male ficleke mesa na štapiću za ražnjić. Bio mi je smiješan tanjur i nisam se mogla suzdržati. Smijeh je krenuo na sve strane i ja se nisam više mogla zaustaviti…“, kazala je Mateja Domitrović Sabo nakon što je vidjela "veselo“ predjelo Morane i Domagoja, pravi mali primjerak nesrazmjera dvije velike komadine domaćeg kruha s malim komadima mesa koje je prikladnije poslužiti kao finger food.

Andrej i Marijan te Morana i Domagoj novi su šefovi timova i jedini parovi koje imunitet štiti od ispadanja. Sljedeći tjedan očekuje nas nova borba za ostanak u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' – od ponedjeljka, 6. studenoga u 21:10 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo