PREDJELO ZA POLIZATI PRSTE /

Njoki s rakovima

Image
Foto: RTL

Tepsija se malo zamasti maslinovim uljem kako se njoki ne bi zapekli

22.7.2013.
10:00
RTL
VOYO logo

Njoki s rakovima

Stavi se red njoka, red umaka, red rakova pa tjestenina i tako do vrha, ovisno o količini smjese.SASTOJCI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. paket njoka
  2. 1 gorgonzola
  3. vrhnje za kuhanje
  4. margarin
  5. origano
  6. bosiljak
  7. lovorov list
  8. smrznuti štapići rakova
  9. zeleno tijesto (2 "gnijezda")
  10. peršin
  11. maslinovo ulje
  12. mješavina začinskog bilja Kotanyi

PRIPREMA:

Kuhati njoke oko 5 minuta. Posebno skuhati tjesteninu (oko 3 minute) u slanoj vodi. Rakove prokuhati oko 2 minute. Od ostalih sastojka napraviti umak na način da se na margarinu rastopi sir te doda vrhnje i začini. Tepsija se malo zamasti maslinovim uljem kako se njoki ne bi zapekli. Stavi se red njoka, red umaka, red rakova pa tjestenina i tako do vrha, ovisno o količini smjese. Funkcija tjestenine je jedino radi "boje na tanjuru". Zapeći u pećnici 10 minuta na 200°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo