Njoki s piletinom i gljivama glavni obrok gotov za 30 minuta
Njoki su tradicionalno talijansko jelo koje se radi od krumpira, brašna i jaja. Ova jednostavna, ali ukusna jela mogu se pripremiti na razne načine. Ovaj recept za njoke s piletinom i gljivama vrlo je jednostavan za pripremu, a oduševiti će sve koji ga kušaju.
Sastojci potrebni da se pripreme njoki s piletinom i gljivama su:
500 g njoka
500 g pilećeg filea
1 luk
2 češnja češnjaka
200 g šampinjona
2 žlice ulja
sol i papar po ukusu
Kada se pripremaju njoki s piletinom i gljivama najprije zagrijte vodu u velikoj posudi, dodajte sol i kuhajte njoke prema uputama na pakiranju. U međuvremenu, narežite pileći file i gljive na male komadiće. U tavi, zagrijte ulje i pržite luk i češnjak dok ne omekšaju. Dodajte pileći file i gljive i pržite dok ne postanu zlatno smeđe boje.
Sljedeće što trebate učiniti kada pripremate njoke s piletinom i gljivama je ocijediti njoke. Kada su njoki kuhani, ocijedite ih i dodajte u tavu s piletinom i gljivama. Posolite i popaprite po ukusu. Pržite sve zajedno još nekoliko minuta dok se sastojci ne sjedine. Njoki s piletinom i gljivama već su gotovi i spremni za posluživanje uz salatu. Uživajte u obroku!
403 Forbidden