Trauma iz djetinjstva / Natjecatelji su uspjeli: Mate nakon 30-tak godina ponovo jede krpice sa zeljem

Image
Foto: RTL

Da svi volimo bakinu kuhinju, dokazuje i posljednja epizoda showa: Špiček, Mate i Mateja oduševljeno su dijelili osmice i devetke jelima koja su ih vraćala u djetinjstvo

5.9.2017.
22:16
RTL
VOYO logo

U utorak navečer natjecatelji su cvjetali od sreće i ponosa. Nakon upoznavanja u prvoj epizodi, što sa žirijem,  što s radnim jedinicama, napokon su se opustili i počeli kuhati "kako Bog zapovijeda“.

Bakina kuhinja je tema dana, što je odgovaralo i kandidatima i žiriju koji obožavaju tradicionalnu hrvatsku kuhinju. Špek-fileki, čičvarda tingul od koke, svinjska jetrica, flekice s kupusom i mesna štruca… Ako pitate žiri, svako je jelo bilo bolje od onog prijašnjeg, stoga ne čudi što je baš večeras sudački trojac dodijelio čak osam devetki na svojim kuhačama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

(FOTO: RTL)

"Trebao bih reći da sam jako zadovoljan današnjim jelima, ali sam ustvari jako zabrinut. Sve mi se čini da je ovo neka namještaljka, jer nije moguće da su baš sva jela bila tako dobra. Nabrusio sam se da ću večeras nekoga špotati, ali nikako da mi „naiđe“ netko od kandidata', kazao je Špiček, koji je uspio primijetiti da je Mate također guštao u hrani. Osim što je vrlo brzo zaboravio na svoju dijetu, Mate je uspio izliječiti traumu iz djetinjstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

(FOTO: RTL)

"Još kao klinac ne volim krpice sa zeljem. Tete u vrtiću su ih jako loše pripremale, a miris raskuhanog zelja mi je ostao u pamćenju kao nešto najgore što sam jeo. Toliko sam ih zamrzio da ih do današnjeg dana nisam više probao. Nakon 30 i nešto godina ponovno sam ih probao i moram reći da vaše domaće, Naima i Martina, i nisu tako loše. Razbile ste mi predodžbu koju gajim još iz djetinjstva i sada sam bogatiji za još jedno jelo“, rekao je Mate prije nego li je zagrebačkim prijateljicama dodijelio devet na kuhači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji par drugi dan zaredom su Bada i Toca, sada s ukupnih 47 bodova na tablici. Hoće li im novi dan kuhanja na trgu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' poremetiti koncentraciju, doznat ćemo u srijedu, 6. rujna u 19:50 sati na RTL-u!

Potražite još zanimljivih članaka na portalu 321kuhaj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo