Namazi za bruskete /

3 zanimljiva i vrlo ukusna recepta za namaze za bruskete

Image

Namazi za bruskete idealna su izbor za finger food. Donosimo vam nekoliko ideja za namaze za bruskete.

30.9.2021.
11:41
VOYO logo

Danas dijelimo tri recepta namaza za bruskete. Ništa otmjeno u vezi njih, samo bruskete napravljene na način kako ih talijanske mame prave svaki dan. Za sastavljanje ovog namaza potrebno vam je manje od 15 minuta.

Rajčica i bosiljak - daleko najpoznatiji namaz, ključno je koristiti sočne, zrele rajčice. Pravi talijanski način pripreme preljeva od rajčice i bosiljka je da ga poslužite samo začinjenog solju i paprom s puno ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Bez češnjaka, bez limuna, bez octa od crvenog vina. Okus češnjaka dolazi trljanjem kruha češnjakom. Ovaj namaz za bruskete savršen je ako koristite talijansku rajčicu i bosiljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celer i limeta - jedinstveni namaz, ali obećavamo vam da će se čak i mrzitelji celera pretvoriti u ljubitelje kad ovo probaju. Premazane limetom, češnjakom, solju, paprom i puno ekstra djevičanskog maslinovog ulja bruskete postaju nevjerojatne. Ovoj namaz je nevjerojatno lagan i svjež i nema onaj blagi travnati okus sirovog celera koji je nekima odvratan. Kombinacija celera i limete stvarno je otkriće.

Grah iz konzerve s limunom - još jedan namaz koji nije toliko poznat, ali je talijanski specijalitet. Za pripremu je potrebno 2 minute - jednostavno zgnječite konzervirani grah (može poslužiti i svaki bijeli grah), koricu i sok limuna te poprskajte maslinovog ulja. Tako kremasto. TAKO DOBRO. Ovo su neki od super lakih namaza za bruskete za napraviti. Dobar tek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo