Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Kako napraviti najjednostavniji umak za tjesteninu?

Ovaj najjednostavniji umak za tjesteninu super je brz za pripremu i kuhanje. Poslužite vruć umak uz bilo koji oblik kuhane tjestenine.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ako vam je dosta kompliciranja s umacima za tjesteninu, evo najjednostavnijeg umaka za tjesteninu kojeg niste mogli ni zamisliti.

Sastojci za najjednostavniji umak za tjesteninu:

2 žlice maslinovog ulja

3 češnja češnjaka, nasjeckana

1 limenka zgnječenih rajčica

1 žličica sušenog bosiljka

sol i papar po ukusu

Zagrijte ulje u velikoj tavi na laganoj vatri, dodajte češnjak i pirjajte dok ne omekša, oko 2 minute. Umiješajte zgnječenu rajčicu, bosiljak, sol i papar. Kuhajte najjednostavniji umak za tjesteninu uz povremeno miješanje dok se malo ne zgusne 15 do 20 minuta.

Poslužite odmah vaš najjednostavniji umak za tjesteninu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike