Ako vam je dosta kompliciranja s umacima za tjesteninu, evo najjednostavnijeg umaka za tjesteninu kojeg niste mogli ni zamisliti.
Sastojci za najjednostavniji umak za tjesteninu:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 2 žlice maslinovog ulja
- 3 češnja češnjaka, nasjeckana
- 1 limenka zgnječenih rajčica
- 1 žličica sušenog bosiljka
- sol i papar po ukusu
Zagrijte ulje u velikoj tavi na laganoj vatri, dodajte češnjak i pirjajte dok ne omekša, oko 2 minute. Umiješajte zgnječenu rajčicu, bosiljak, sol i papar. Kuhajte najjednostavniji umak za tjesteninu uz povremeno miješanje dok se malo ne zgusne 15 do 20 minuta.
Poslužite odmah vaš najjednostavniji umak za tjesteninu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa