Umak od luka upotpunit će svakog glavno jelo, ali i prilog. Možete ga poslužiti uz meso ili ribu, ali i kao dodataj na krumpir, rižu, krokete... Mogućnosti su velike na vama je da izaberete najbolju za sebe. Donosimo provjereni recept kako napraviti najbolji bijeli umak od luka.
Sastojci za umak od luka:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- nasjeckani češnjak
- 50 ml vode
- 350 ml Creme fraiche
- 1/2 žličice krupne soli
- malo svježe paprike
Stavite vodu i luk neka zakuhaju. Kuhajte oko 5 minuta. Dodajte Creme fraiche, sol i papar. Kuhajte oko 3 minute. I umak od luka je gotov, možete ga poslužiti uz glavno jelo ili prilog.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa