Creme fraiche je ustvari gusto kiselo vrhnje koje možete napraviti i sami kod kuće. Priprema je vrlo jednostavna, radi se od samo 2 sastojka. Napravite Creme fraiche barem 12 sati prije korištenja.
Osnovni sastojci za Creme fraiche:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 2 šalice gustog punomasnog vrhnja
- 2 žlice mlaćenice
Priprema je vrlo jednostavna. Kako biste dobili domaći Creme fraiche
samo pomiješajte mlaćenicu i vrhnje u staklenoj posudu. Dobro izmješajte i pokrijte prozirnom folijom. Ostavite Creme fraiche oko 12 sati na sobnoj temperaturi. Mote dobiti gustu smjesu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Creme fraiche čuvajte u hladnjaku, a najbolje je kada ga potrošite u roku od 14 dana.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa